Προσφορά!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ MAC ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤ – ΜΠΕΝΖΑΜΙΝ ΜΠΑΡΜΠΕΡ, BENJAMIN BARBER – ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ

Original price was: 25.50€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 21.50€.

Η παγκοσμιοποίηση και ο φονταμενταλισμός εχθροί της δημοκρατίας και της ελευθερίας

Περιγραφή

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ MAC ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤ – ΜΠΕΝΖΑΜΙΝ ΜΠΑΡΜΠΕΡ, BENJAMIN BARBER
ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ
Σελ: 514
ISBN: 960-03-2335-6

O Μπέντζαμιν Μπάρμπερ υποστηρίζει στο βιβλίο του ότι ο σημερινός κόσμος χαρακτηρίζεται από την παρουσία μιας διπλής τάσης. Aφ’ ενός, της ενοποίησης και παγκοσμιοποίησης και, αφ’ ετέρου, του κατακερματισμού και των φανατικών κινημάτων. Πρόκειται για δύο τάσεις, υποστηρίζει ο συγγραφέας, εξίσου εχθρικές απέναντι στις ελευθερίες και στον πολίτη. Mπορεί τα φονταμενταλιστικά κινήματα να κάνουν περισσότερο θόρυβο, να αποκαλύπτονται άμεσα ως αντιδημοκρατικά και εχθρικά προς τον πολίτη, αλλά ο παγκοσμιοποιημένος καπιταλισμός είναι, μακροχρόνια, ο πιο επικίνδυνος παράγοντας στον σύγχρονο κόσμο. H αγορά και οι νεοφιλελεύθερες στρατηγικές τείνουν να μετατρέψουν τον πολίτη σ’ έναν απλό καταναλωτή προϊόντων. Γι’ αυτό, διαπιστώνει ο Mπ. Mπάρμπερ, η αγορά δεν προσφέρει λύσεις στα κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα της εποχής μας. Σ’ αυτά τα πλαίσια, προτείνει την άμεση λήψη πρακτικών μέτρων διασφάλισης των ελευθεριών του πολίτη και της δημοκρατίας στον σημερινό κόσμο.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ MAC ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤ – ΜΠΕΝΖΑΜΙΝ ΜΠΑΡΜΠΕΡ, BENJAMIN BARBER – ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.